Een belangrijke inkomstenbron voor volleybalvereniging Reflex is de inzameling van oud papier. Voor deze inzameling wordt gebruik gemaakt van vuilniswagens van SUEZ, die hiervoor een contract heeft met de gemeente. De belading van deze wagens wordt verzorgd door een pool bestaande uit  vrijwilligers van (onder meer) Reflex. Namens Reflex verzorgen competitie- en recreantenspelers, zowel dames als heren, het ophalen.

Het bestuur en de gemeente hebben een wettelijke zorgplicht om ongevallen en letsel bij helpende vrijwilligers te voorkomen. SUEZ stelt daartoe een veiligheidsfilm en een instructieboekje beschikbaar aan alle betrokken verenigingen, gemeenten en papierbedrijven. Wie papier ophaalt is verplicht dit filmpje te bekijken.

Bekijk de instructiefilm van SUEZ/SITA op YouTube door op voorgaande link te klikken. 
Tevens is er een instructieboekje met diepgaandere informatie beschikbaar.

De ophaaldag valt op de derde zaterdag van de oneven maanden.

Op de volgende zaterdagen is Reflex actief:

- Zaterdag 18 november 2017 

- Zaterdag 20 januari 2018

- Zaterdag 17 maart 2018

- Zaterdag 19 mei 2018

- Zaterdag 21 juli 2018

De ophaaldata vindt u ook in de Infogids van de gemeende Duiven, in het gedeelte "Informeel" in de Duivenpost en op de website van gemeente Duiven. Klik hier voor de afvalkalender voor papier en karton (grijze containers).

Tussen 8:30 en 9:00 uur dienen de vrijwilligers zich aan te melden bij het clubgebouw van het Gilde St. Remigius aan de Visserlaan.

Wil je zelf een keer papier ophalen voor Reflex, neem dan contact op met onze papiercoördinator via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.