Seniorenteams
Bij de vereniging spelen in het seizoen 2017-2018 twee herenteams en vier damesteams in de competitie. De herenteams komen uit in de promotieklasse en de 3e klasse. Bij de damesteams kennen we twee verschillende niveau's, namelijk 1e en 3e klasse. Voor vragen of aanmelden voor een proeftraining kun je contact opnemen met de Technische Commissie. Die is per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugdteams
Binnen de jeugdlijn zijn jongens- en meisjesteams van verschillende leeftijden en speelniveau's actief. Er zijn twee meisjesteams, drie jongensteams waarvan 2 teams gemixt en twee pupillenteams. Voor vragen of aanmelden voor een proeftraining kun je contact opnemen met de Technische Commissie. Zij zijn per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Recreanten
Wil je geen competitie spelen, maar wel graag volleyballen? Neem dan eens een kijkje bij onze recreantenteams. Er zijn drie recreantenteams, allen een mix van mannen en vrouwen. Door het seizoen heen zijn er diverse (competitie)toernooien en verder train je met het team. De teams trainen op dinsdagavond in Sportcentrum Triominos en op woensdagavond in de sportzaal van Huis van Droo.

Wil je een keer een kijkje komen nemen en ervaren hoe het is om te volleyballen bij de recreanten van onze vereniging? Neem dan contact op met de coördinator Sjack Buermans. Hij is te bereiken via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Uiteraard is het altijd mogelijk om een aantal proeftrainingen mee te doen.