Door middel van het werven van sponsoren wil Reflex de in het Beleidsplan gestelde doelen beter waarmaken.

Reflex biedt sponsoren een uitgekiend pakket van sponsormogelijkheden welke we voor u hebben beschreven in de folder “Sponsormogelijkheden Reflex”.

De sponsorcommissie heeft begin van dit seizoen de eerste nieuwe sponsoren bereid gevonden om Reflex te ondersteunen. Deze zijn te vinden in Reflexie en op onze website.

Een actueel overzicht van de sponsors vind je onder onderstaande link.


Sponsoroverzicht


Er is nog volop ruimte voor uitbreiding van het aantal Reflex ondersteunende sponsoren. Voor kleding, advertenties in Reflexie, ballen en overige mogelijkheden. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat de prijs nooit het probleem zal zijn.

Hebt u na het lezen van deze informatie belangstelling voor de sponsormogelijkheden van Reflex, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Dat kan door middel van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met Paul Beker. Hij is te bereiken op het telefoonnummer 06-15893190.

De sponsorcommissie zal dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en samen met u een passend sponsorpakket samen te stellen.Sponsor Reflex en steun Kika