Contributie 2017-2018

De contributie wordt in 10 maandelijkse termijnen geïnd vanaf september 2017 t/m juni 2018. De contributie is verschuldigd vanaf het moment van aanmelding. Onderstaand per categorie de contributiebedragen per maand:

- Senioren
- Recreanten
- Jeugd t/m 11 jaar
- Jeugd 12 t/m 15 jaar
- Jeugd 16 t/m 18 jaar
  € 25,50
€ 18,50
€ 14,00
€ 15,00
€ 17,00


De selectietoeslag voor tweemaal trainen in de week bedraagt 40% van het maandbedrag.

De selectietoeslag voor anderhalf maal trainen in de week bedraagt 20% van het maandbedrag.

Leden die alleen meetrainen en geen competitie spelen betalen 75% van het maandbedrag.

Inschrijfgeld
Bij aanmelding als lid wordt een bedrag van € 7,50 inschrijfgeld in rekening gebracht.

B-Lidmaatschap
In geval van langdurige blessure, ziekte of zwangerschap bestaat de mogelijkheid een zogenoemd B-lidmaatschap aan te vragen. Dit behoort schriftelijk plaats te vinden via de ledenadministratie. De contributie bedraagt dan € 5,00 per maand voor senioren en recreanten en € 2,50 voor jeugdleden.

Automatische incasso
De contributie wordt in principe geïncasseerd middels automatische incasso. De machtiging tot automatische incasso wordt bij inschrijving geregeld door ondertekening van het inschrijfformulier. Die leden die de contributie betalen door middel van een acceptgiro of op een andere wijze, zijn gehouden het bedrag te voldoen voor het einde van de maand waarop de contributie betrekking heeft. Leden die de contributie betalen door middel van een acceptgiro betalen een toeslag van € 2,50 per maand op de contributie voor administratieve kosten.

Declareren gemaakte kosten
Bij de penningmeester zijn declaratieformulieren te verkrijgen om gemaakte kosten terug te vragen. Daarnaast zijn de formulieren te downloaden op onze website. De uitgaven komen alleen voor vergoeding in aanmerking indien hierover vroegtijdig overleg is gepleegd met één van de bevoegde bestuursleden. Het banknummer van de vereniging is NL07 RABO 03154 90 004 (Rabobank Duiven).

- Algemeen declaratieformulier

Vragen
Mocht je nog vragen hebben over de betaling van de contributie, dan kun je contact opnemen met Elma van Gessel, penningmeester. Zij is te bereiken via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..