De ledenadministratie wordt verzorgd door Anita Visser. Zij regelt alle zaken met betrekking tot aanmelding en afmelding van lidmaatschap en wijzigingen van geregistreerde gegevens.

Aanmelden lidmaatschap
Wanneer je besluit lid te worden, dan kan je hier je inschrijfformulier downloaden en invullen. Deze kun je, nadat je het formulier hebt ingevuld, inleveren bij de ledenadministratie.

Download inschrijfformulier Reflex


Stuur je inschrijfformulier op naar:
Volleybalvereniging Reflex
t.a.v. Anita Visser
Cannenburchallee 13
6921 JV Duiven

Spelerskaart met pasfoto
Om een spelerskaart (Nevobo ID) te kunnen aanvragen via de ledenadministrateur van de vereniging dient door het lid een duidelijke digitale pasfoto te worden aangeleverd. De ledenadministrateur kan deze plaatsen in Sportlink Club, het ledensysteem, waarna een spelerskaart kan worden aangevraagd. 

Voor welke leden hoeft geen digitale  pasfoto aangeleverd te worden? 
Voor recreant- en verenigingsleden (die niet spelen in competities en/of toernooien waar kaarten worden gecontroleerd) en niet voor officials; op de officialpas wordt vooralsnog géén pasfoto afgebeeld.

Digitale pasfoto via de ledenadministrateur van de vereniging
Een lid kan zelf een foto aanleveren bij de ledenadministrateur ten behoeve van plaatsing in Sportlink, dan is het volgende van belang:

  1. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
  2. Van voren genomen (oriëntatie portrait)
  3. Ogen goed zichtbaar
  4. Kleurenfoto
  5. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
  6. Resolutie 600x800 pixels
  7. Verhouding 3x4
  8. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Hoe lang is een digitale pasfoto op een spelerskaart geldig?
De spelerskaart is vier jaar geldig. De digitale pasfoto op de spelerskaart moet een goedgelijkende pasfoto zijn. Als de foto niet meer lijkt, moet deze vervangen worden door een nieuw exemplaar. We adviseren leden om iedere keer dat pasfoto’s gemaakt worden, ook steeds een actuele foto aan te leveren, zodat deze actueel blijft en niet onnodig kosten hoeven worden gemaakt voor een pasfoto speciaal voor de spelerskaart.

Wanneer je meer informatie wilt en/of andere vragen hebt, neem dan contact op met de ledenadministratie. 

Afmelden lidmaatschap
Heb je besloten om je lidmaatschap te beëindigen? Dan dien je dat per post of per e-mail door te geven aan de ledenadministratie. Mondelinge afmeldingen worden dus NIET in behandeling genomen. De afmelding gaat in PER EERSTE VAN DE TWEEDE MAAND volgend op de datum van binnenkomst van de schriftelijke afmelding (datum poststempel) of datum ontvangst e-mailbericht. Een voorbeeld ter verduidelijking:
De afmelding komt binnen bij de ledenadministratie op 22 oktober. De beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging gaat dan in per 1 december. Voor de maand november moet dan nog gewoon de verschuldigde contributie voor die maand betaald worden. Het is dus belangrijk om tijdig de afmelding door te geven aan de ledenadministratie.

Foutieve gegevens
Mocht je constateren dat je naam, adres of telefoonnummer onjuist is vermeld in het informatieboekje of eventueel op de site, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zij zorgt ervoor dat de juiste gegevens worden verwerkt.

Uiteraard kun je met je vragen over het lidmaatschap ook bij haar terecht.